Netco

Cases

Sinds 1996 heeft Netco Technology ervaring en expertise opgebouwd met een groot aantal opdrachtgevers in een diversiteit aan branches, via deze cases kunt u zien hoe en wat wij voor deze opdrachtgevers gedaan hebben en waar voor hen het voordeel is behaald:

 

Action Non Food

action netco case

Action Non Food gebruikt Retailstekker van Netco voor een versnelde Europese uitrol Action Non Food is, sinds de oprichting in 1993, een snelgroeiende winkelketen. Ieder jaar werden er zo’n 25 nieuwe vestigingen geopend. In 2011 bestond de keten uit 250 filialen ……

Lees verder >>>

 

Fastned

Fastned Netco Case

Langs de Nederlandse snelwegen bouwt Fastned laadstations. U heeft ze misschien wel eens zien staan: die ‘gele koepelconstructies’, meestal naast een benzinepomp of bij een parkeerplaats. Zoals gezegd is het Nederlandse bedrijf Fastned de drijvende kracht achter deze innovatie. Een paar jaar geleden kwamen wij, Netco, in contact met Fastned. Zij hadden een oplossing nodig voor het bieden van WiFi aan hun klanten, het koppelen van het camerabewakingssysteem aan de meldkamer en het koppelen van de laadstations (laadpalen) en de backoffice systemen. Maar er was meer, want er moest meteen rekening gehouden worden met het feit dat er in een hele korte tijd gebouwd zou gaan worden op tweehonderd nieuwe locaties. Een complexe opdracht, terwijl de échte uitdaging eigenlijk nog moest komen….

Lees verder >>>

 

Toerkoop Reisburo Groep

Toerkoop Netco case

Toerkoop Reisburo Groep bespaart kosten met Retailstekker van Netco …

Lees verder >>>

 

Thomas Cook

Thomascook Netco case

De winkels die we hebben uitgerust met Retailstekker van Netco zijn 100% up geweest het afgelopen jaar. Zelfs de telefonie werkt over deze backupverbinding….

Lees verder >>>

 

 

Ford

Ford ICT oplossing

De afgelopen tijd nam Ford Nederland twee nieuwe applicaties voor de verkooporganisatie in gebruik. Deze toepassingen zijn ondergebracht in de colocatie-ruimte van Netco, vanwaaruit de gehele Nederlandse organisatie wordt bediend. Naar verwachting zullen in de nabije toekomst meer dealer-applicaties worden ontwikkeld. “Ford wil het de dealers zo makkelijk mogelijk maken. Dat betekent dat de fabrikant zo veel mogelijk van de administratieve taken in het dealernetwerk probeert te automatiseren.”

Lees verder >>>

 

Media Distillery

Media Distillery case

Media Distillery huurt een server-rek en flink wat netwerkinfrastructuur van Netco in de colocatie-ruimte bij XS4All. Daar doorzoeken zij 175 to 200 nieuws- en actualiteitenprogramma’s per dag op het voorkomen van sleutelwoorden en bedrijfslogo’s. Die informatie wordt op abonnementsbasis verkocht aan media- en pr-bureaus, overheden en veiligheidsregio’s. “De laatste keer dat we problemen hadden hebben we samen met iemand van Netco in het datacenter zitten werken en ’s avonds pizza’s laten komen. Dat is precies wat we als startup nodig hebben.”

Lees verder >>>

 

ProActive Software

ProActive Software case

ProActive, leverancier van software voor spend management, biedt zijn diensten volledig vanuit de cloud aan. Dat doet het bedrijf vanuit een colocatie-ruimte van Netco bij XS4All. Deze relatie gaat bijna twintig jaar terug, naar de tijd dat je Internet-aansluiting nog liep via modems en PoP’s.

 

 

Lees verder >>>