Netco

DSL-Stapelen

Heeft u er ook genoeg van? Collega’s die klagend aan uw bureau staan omdat het netwerk zo traag is. Ze willen gewoon alles tegelijk kunnen: mailen, surfen, downloaden, telewerken, printen bij een andere vestiging, Voice over IP én, als het even kan, ook nog naar de radio luisteren.

Er blijkt geen enkele provider of telecomaanbieder te bestaan die hiervoor een betaalbare oplossing biedt. U beschikt over één DSL verbinding en daar moet u het mee doen. Bij Netco ontwikkelden wij een revolutionair product waarmee u kunt voorzien in uw bandbreedtebehoefte. Het heet DSL-stapelen en zorgt ervoor dat u een supersnelle internetverbinding – tot vijftien keer de huidige snelheid – hebt, waar uw bedrijf zich ook bevindt.

Glasvezel heeft de toekomst

Glasvezel heeft de toekomst. Het is echter nog lang niet overal beschikbaar en het is erg kostbaar. DSL stapelen biedt een gelijkwaardige snelheid als een glasvezelverbinding. Echter tegen DSL-prijzen. Netco biedt, als gerenommeerde speler op de markt van netwerken en internetbeveiliging, u de mogelijkheid uw bestaande dsl-verbinding tot 15 keer sneller te maken. Altijd en overal. Netco biedt dit aan in samenwerking met KPN en XS4ALL. Netco installeert en beheert uw gestapelde DSL-aansluiting en levert snelle, zakelijke ondersteuning. Inclusief monitoring van de verbinding, zodat u verzekerd bent van een constante kwaliteit. Geen rompslomp, wel internetten met de snelheid van het licht. Netco levert DSL-stapelen werkend op en verzorgt het onderhoud en beheer. DSL-stapelen is beschikbaar voor zakelijke partijen in heel Nederland.

Voor meer informatie, neem contact op met sales@netco.nl