Netco

NetColoNight

NetColoNight datacenter xs4all

 

 

 

 

 

 

 

Colocation, XS4ALL en Netco zijn al 20 jaar met elkaar verbonden.

 

Wat is Colocation?

Colocation is de plaatsing van een of meer servers in een serverkast, ook wel een rack genoemd. Bijvoorbeeld een webserver, mailserver of gameserver. De ruimte van de service provider waar de server wordt geplaatst is voorzien van snelle internetverbindingen, beveiliging, een betrouwbare stroomvoorziening en andere diensten. Met Colocation plaatst u uw eigen apparatuur, indien gewenst onder beheer van Netco, in het datacenter van XS4ALL.

Netcolonight

Wat is de NetColoNight?

Wij bieden u de mogelijkheid om ons datacenter te bezoeken tijdens een informele bijeenkomst met een hapje en een drankje. Tijdens dit unieke datacenter bezoek, waarbij u een unieke rondleiding krijgt, leggen onze specialisten u uit hoe “colocation” nou precies werkt en geven wij u een kijkje achter de schermen van één van de best beveiligde datacenters van Nederland.

U krijgt op die manier een helder beeld over wat er komt kijken bij een professioneel datacenter en hoe wij bij Netco en XS4ALL moderne technologieën inzetten om beschikbaarheid, kwaliteit en continuïteit te kunnen leveren.

Wij noemen deze avonden de NetColoNights. De NetColoNight staat gepland voor dinsdag 27 september 2016 18.00u. Bekijk hier het totale programma voor 2016.

Let op: De voorbereidingen voor de NetColoNight 2016 zijn in volle gang. De aanmeldlijst is inmiddels gesloten en wij bieden u graag de mogelijkheid om er een volgende keer bij te kunnen zijn. Hieronder kunt u zich voor de eerstvolgende sessie aanmelden.

I.v.m. de regelgeving en veiligheidseisen kunnen wij een beperkt aantal gasten verwelkomen.

Wees er snel bij.