Netco

ICT als marketingtool in de retail

Digitale ontwikkelingen bieden volop nieuwe kansen voor ondernemers in de retail. Maar hoe zet je als winkelier ICT in als marketingtool  en verkoopinstrument? En dan niet door een webshop te starten, maar ‘gewoon’ live in de winkel? Bij succesvolle winkelformules is al te zien dat ICT beleidsmatig is geïntegreerd binnen de retailorganisatie. Bijvoorbeeld door digitale informatie van klanten te gebruiken om een betere klantbeleving én een hogere omzet te realiseren. Zo zijn sinds een paar jaar de beacons in opkomst, om maar een voorbeeld te noemen. Nieuwsgierig naar onze visie? Bekijk het eerste filmpje van Netco over de toekomst van ICT en welke mogelijkheden dat biedt voor ondernemers.

>>> Welke kansen liggen er voor de winkeliers?

Martijn van der Ende - retail en ICT, beacons, omnichannel

 

 

 

 

 

 

 

 

Retailstekker: één efficiënt systeem voor al uw winkels

Het stroomlijnen en centraliseren van al uw diensten en informatie is van levensbelang. Dankzij centraal netwerkbeheer worden al uw vestigingen als het ware één winkel en worden transacties, betalingen en communicatie centraal gestuurd. Speciaal voor de retailondernemer heeft Netco Retailstekker ontwikkeld. Retailstekker van Netco biedt u de mogelijkheid om alle communicatie tussen uw vestigingen bij een partij te leggen. Wij stroomlijnen de communicatie tussen de verschillende vestigingen in uw netwerk door gebruik te maken van IP-VPN en centraal netwerkbeheer. Uw voordelen:

• Alles centraal geregeld bij één partij;
• Eindeloos veel beveiligingsopties;
• Een flexibel en eenvoudig uitbreidbaar pakket;
• Volledige efficiëntie en afstemming.

Wilt u meer informatie over een totaal retailnetwerk met b.v. intergratie van beacons ? Maak een afspraak met onze salesmanager Shahriar Golyardi