Netco

Je bent de bom

BOM koffer back up over mobiel oplossing voor popup stores en beurzen

Pssssst… Interesse in een BOM-koffer? Regelen we voor u! Nee, geen zorgen, Netco gaat niet op de explosieve toer. De letters BOM staan voor Backup-Over-Mobiel. Een flexibele en mobiele oplossing voor problemen met uw vaste verbinding of wanneer u betrouwbaar internet op locatie nodig heeft.

Het fenomeen BOM-koffer is ontstaan naar aanleiding van de wensen van onze klant Action. Bij Netco hebben we deze term overgenomen en uitgebouwd tot een oplossing waarbij de klant zelf een aantal BOM-koffers op de plank heeft, die ingezet kunnen worden waar nodig. Bijvoorbeeld bij noodgevallen met de vaste lijn of router in een winkelvestiging, denk aan een pinstoring op de zaterdagmiddag. Maar ook wanneer u een eigen betrouwbare internetverbinding nodig heeft voor bijvoorbeeld een pop-up store of een beurs, is de BOM-koffer een uitstekende oplossing.

De BOM-koffer is een flexibel plug-and-play-product, dat bestaat uit een flightcase-koffer, een router en een switch.

De BOM-koffer (of eigenlijk de BOM-router) kan op twee verschillende manieren beheerd worden. Door Netco via de ingebouwde provisioner of door de klant zelf via de BOM Asset Manager (afgekort tot BAM, om maar in stijl te blijven). Middels de BAM kan de klant zelf zijn BOM-koffers aanpassen zodat deze het ip-subnet krijgt dat nodig is voor de tijdelijke situatie. Anders gezegd: u hoeft niet al uw apparaten (pinautomaten, kassa’s, computers en tablets, et cetera) opnieuw in te stellen, deze blijven gewoon functioneren zoals het hoort.