Netco

Netco zoekt enthousiaste Netwerkspecialist m/v fulltime

Wij zoeken een enthousiaste collega om ons gedreven Netco-team te versterken!

Wat ga je doen?
Als netwerkspecialist ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen en beheren van complexe infrastructuren voor onze klanten waarbij glas-, koper- en mobiele netwerken geïntegreerd worden tot één. Zaken als VPN, encryptie, routing en switching hebben voor jou geen geheimen. Of je nu moet werken met OSPF, BGP of EIGRP, je draait er je hand niet voor om. Je denkt in oplossingen en vindt klantgericht en zelfstandig werken vanzelfsprekend. Het betreft een binnendienst functie en je wordt niet gedetacheerd.
Je bent een expert in IPv4 en hebt minimaal enige ervaring met IPv6.
Wat heb je in huis?
Je hebt een HBO werk- en denkniveau en je hebt minimaal drie jaar ervaring en je hart gaat sneller kloppen tussen laag 1 en 7. Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten die in het bezit zijn van een CCNA- CCNP- of CCSP certificering. Uiteraard beschik je over goede communicatieve vaardigheden en beheers je de Nederlandse en Engelse taal.  Een klantgerichte en service bewuste instelling gecombineerd met een slagvaardige en resultaatgerichte werkhouding zijn vereist.
Wie zijn wij?
Sinds 1996 beveiligt Netco computersystemen en computernetwerken in Nederland en daarbuiten. Netco bouwde in 1996 als eerste in Nederland een VPN verbinding tussen Nederland en Japan voor één van haar klanten. Sinds die tijd zijn de netwerken, de vraagstukken, de oplossingen en de uitdagingen alleen maar ingewikkelder geworden. Van duizenden VPN’s tot geografische load- balancing, van High-speed Intrusion Prevention tot miljoenen spamberichten stoppen, het is een greep uit de dagelijkse bezigheden. Netco is gevestigd in Haarlem en is werkzaam voor bedrijven zoals KPN, XS4ALL, Loods5, Action, Toerkoop en D-RT.
Wat bieden wij?
Netco biedt een afwisselende en boeiende functie binnen een klein, gespecialiseerd en enthousiast team. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met je opleiding en ervaring. Daarnaast hecht Netco waarde aan creativiteit, zelfstandigheid en meedenken en maakt daar ook de ruimte voor.
Heb jij in huis wat wij zoeken? Reageer dan snel en stuur je CV met begeleidende brief met daarin je motivatie naar jobs@netco.nl ter attentie van J. Hendriks.

Acquisitie niet gewenst.