Netco

Netco zoekt Linux beheerder m/v

Wat ga je doen?
Als Unix guru ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen, implementeren, beheren en onderhouden van Unix systemen voor onze klanten. Meer dan 100 unix systemen wachten op jouw kennis, kunde en inzicht. Denk hierbij aan mailservers, firewalls, databases, webservers en loadbalancers zowel geclusterd als stand-alone, fysiek en virtueel. Je bent bekend met Linux, Puppet, Zabbix, Apache, Postfix en MySql. De woorden Microsoft en Windows komen je NIET bekend voor.

Wat heb je in huis?
Je hebt een HBO werk- en denkniveau met een gedegen technische kennis van: Linux (RedHat / CentOS), Puppet, Zabbix, Ipv4 (Ipv6 optioneel). Uiteraard beheers je de volgende talen: NL, Eng, Python, Perl, C, C++, PHP, SQL, AWK, SED, Shell scripts. Een klantgerichte en servicebewuste instelling gecombineerd met een slagvaardige en resultaatgerichte werkhouding zijn vereist. Shell scripting, AWK, SED, Python, Perl, PHP, SQL, en Russisch Routeren hebben geen geheimen voor jou.

RHCA en/of RHCE zijn een pré.

Wat bieden wij?
Netco biedt een afwisselende en boeiende functie binnen een klein, gespecialiseerd en enthousiast team. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met je opleiding en ervaring. Daarnaast hecht Netco waarde aan creativiteit, zelfstandigheid en meedenken en heeft daar de ruimte voor.

Wie zijn wij?
Sinds 1996 beveiligt Netco computersystemen en computernetwerken in Nederland en daarbuiten. Netco bouwde in 1996 als eerste in Nederland een VPN verbinding tussen Nederland en Japan voor één van haar klanten. Sinds die tijd zijn de netwerken, de vraagstukken, de oplossingen en de uitdagingen alleen maar ingewikkelder geworden. Van duizenden VPN’s tot geografische load- balancing, van High-speed Intrusion Prevention tot miljoenen spamberichten stoppen, het is een greep uit de dagelijkse bezigheden. Netco is gevestigd in Haarlem en is werkzaam voor bedrijven zoals KPN, XS4ALL, Loods5, Action, Toerkoop en D-Reizen.