Netco

Organisatie

Het begin van Netco

De Haarlemse onderneming Netco werd in 1996 opgericht door twee studenten en is uitgegroeid tot een gewaardeerde dienstverlener op het terrein van veilig internet. Voor diverse grote en kleine bedrijven, in binnen- en buitenland, verzorgen wij dataverkeer zonder interrupties of schadelijke bijwerkingen. We bedenken, bouwen en beheren zelf.

‘The answer is always simple’, is een gevleugelde uitspraak binnen ons bedrijf. Echter de weg naar het antwoord is vaak gecompliceerd en vereist veel ervaring en diepgaande -steeds weer up to date- kennis.

Kennis

Vanaf de eerste dag ligt bij Netco de nadruk op het vergaren van kennis binnen ons vakgebied. We investeren veel om altijd een goede kennispartner te zijn. Er wordt veel tijd, geld en aandacht besteed aan het opleiden en certificeren van onze medewerkers. Ze behoren daarom tot de hoogst gecertificeerde IT-ers van Europa en daar zijn we trots op. Of het hier nu gaat om Cisco, Linux (RedHat / CentOS), Puppet, Zabbix, Ipv4 (Ipv6 optioneel) kennis; Wij hebben het in huis op het hoogste nivo.

Juridische structuur

Netco bestaat uit een holding (Netco Internet Group bv) met daaronder een werkmaatschappij Netco Technology bv.