Netco

Wat doen we

Netco beveiligt computersystemen en infrastructuren.

Sinds 1996 beveiligt Netco computersystemen en computernetwerken in Nederland en daarbuiten. Netco bouwde in 1996 als eerste in Nederland een VPN verbinding tussen Nederland en Japan voor één van haar klanten. Sinds die tijd zijn de netwerken, de vraagstukken, de oplossingen en de uitdagingen alleen maar ingewikkelder geworden. Van VPN’s tot geografische load-balancing, van High-speed Intrusion Prevention tot miljoenen spamberichten stoppen, het is een greep uit de dagelijkse bezigheden van Netco.

Netco beheert systemen, infrastructuren en ontwikkelt software.

Toen we begonnen met het ontwikkelen van software was dat om onze beheer- en beveiligingstaken beter te kunnen uitvoeren. Tegenwoordig is de software- ontwikkeling een volledig eigen “tak” binnen de Netco organisatie, zowel voor intern gebruik als voor onze klanten. Software die werkt, omdat we weten hoe dat moet en omdat we weten wat bedrijfskritisch betekent.

Omdat de “diepere” techniek voor ons geen geheimen kent, worden we vaak ingezet als laatste redmiddel. Als niemand het meer weet, dan moet Netco het maar oplossen…. En dat is nou net een taak waar wij ons lekker bij voelen.